JobTeams historie

Danskejet og solid

JobTeam er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 25 års erfaring.

JobTeam finder og matcher vikarer og fastansatte medarbejdere til virksomheder over hele landet.


Opstart via franchise

JobTeam A/S blev grundlagt i 1997 som en franchise hos Sejersen Vikar. På det tidspunkt havde Sejersen Vikar 10 afdelinger rundt om i landet.

Sejersen Vikar blev efter få år opkøbt af Randstad, som ikke arbejdede med franchiseafdelinger. Som et resultat heraf sprang JobTeam ud og blev etableret først under navnet JobTeam Danmark A/S, senere som JobTeam A/S.


JobTeam Franchise

Opstarten via en franchise hos Sejersen Vikar var så god en oplevelse at JobTeam i 2016 påbegyndte udviklingen af sit eget Franchisekoncept.

Med kerneydelserne inden for rekruttering, try and hire og vikarer har JobTeam siden 2018 udbudt sit eget franchisekoncept.

Det er dette koncept, der er ligger til grund for størstedelen af JobTeams udvidelser. Først med egne afdelinger i Syd- og Vestjylland, så franchiseafdelinger i resten af Jylland/Fyn og endelig Sjælland og København.

JobTeam’s succes skyldes i høj grad evnen til at tilpasse sig og vokse med markedets behov.


Gazelle

JobTeam blev kåret som Børsen Gazellevirksomhed i 2004, 2005 og 2006 og i 2017. Virksomheden har haft positive tal i 25 af de 27 år den har eksistereter og er i dag en økonomisk velfunderet virksomhed med godt 50 fuldtidsansatte, ca. 300 vikarer i job hver måned og en økonomisk AAA rating  


En udpræget vilje til at matche de rigtige talenter med de rigtige jobmuligheder har gjort JobTeam til en betroet partner for både virksomheder og jobsøgende over hele landet.

RING OP

Kontakt
JobTeam

Jeg syntes JobTeam Franchise lyder spændende og vil gerne kontaktes

Vi har modtaget dine kontaktinfomationer

FAQ
Ring 24 29 27 97