Byg306U23

Blikkenslagere søges for firma i Grindsted

Blikkenslagere søges for firma i Grindsted

Virksomheden er har eksisteret i mere end 25 år, og er familiejet. I øjeblikket har de mere end 70 ansatte, fordelt ud på forskellige afdelinger. Virksomheden beskæftiger sig både med opgaver for private- og erhvervskunder, og deres målsætning bygger på, at kunne levere den bedste kvalitet, til en konkurrencedygtig pris.

 

Om stillingen

Virksomheden søger i øjeblikket blikkenslagere, som kan varetage arbejdsopgaver i hele landet, for private- og erhvervskunder. Opgaverne kan blandt andet indebære inddækninger, tagrender/nedløbsrør, skiffer, stern og facader.

Timelønen er op til 230 kr efter kvalifikationer og der vil blive stillet firmabil til rådighed.

 

Din profil

  • Du er uddannet og ansvarsfuld blikkenslager
  • Du kan håndtere både private og erhvervskunder
  • Du er serviceminded og kan sætte kunden i fokus
  • Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde 
  • Du har kørekort B
  • Du taler og forstår dansk

 

Arbejder du gennem os får du disse goder:

  • Timeløn efter kvalifikationer
  • Pension
  • SH-opsparing og feriepenge
  • Sundhedsordning

Og vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri!

 

Søg stillingen allerede idag!

Kontakt Sara Louise Holk på sho@jobteam.dk eller giv mig et kald (eller send en SMS) på 93631870 for yderligere spørgsmål, eller hvis du vil søge jobbet.

Alle ansøgere gennemgås løbende.

PS. hvis du ikke hører fra os indenfor 7 dage, så er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Sara Louise Holk

Salgs- og Rekrutteringskonsulent


Opslag information

Stillingsnummer

Byg306U23

Fagområde

Byg

Jobtype

Try and Hire

Område

Jylland

Afdeling

Grindsted Byg

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Annoncer fra samme afdeling


Grøn anlægsgartner søges til at betjene high-end kunder i Billund/Vejle


Kunne du tænke dig at arbejde på eksklusive grønne opgaver, så har du muligheden nu!...

Oprettset: 15. Jul.

Specialarbejder søges til projekter i Billund og Fredericia


Er du vant til at begå dig på en byggeplads, og assistere dine kollegaer i dagligdagen? Vi søger dygtige håndmænd til opgaver i Esbjerg, Grindsted, Vejle...

Oprettset: 12. Jul.

Engageret blikkenslager til mellemstor virksomhed i Grindsted


Vi søger en faglært blikkenslager med allround erfaring indenfor blikarbejde til teamet i Grindsted...

Oprettset: 09. Jul.

Grå anlægsgartner søges til Billund


Vi søger en grå anlægsgartner som har lyst til at arbejde med anlægsopgaver i den luksuriøse ende. Er det dig? Så send dit CV til sho@jobteam.dk...

Oprettset: 08. Jul.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Grøn anlægsgartner søges til at betjene high-end kunder i Billund/Vejle


Kunne du tænke dig at arbejde på eksklusive grønne opgaver, så har du muligheden nu!

Oprettet: 15. Jul.

Specialarbejder søges til projekter i Billund og Fredericia


Er du vant til at begå dig på en byggeplads, og assistere dine kollegaer i dagligdagen? Vi søger dygtige håndmænd til opgaver i Esbjerg, Grindsted, Vejle

Oprettet: 12. Jul.

Engageret blikkenslager til mellemstor virksomhed i Grindsted


Vi søger en faglært blikkenslager med allround erfaring indenfor blikarbejde til teamet i Grindsted

Oprettet: 09. Jul.

Grå anlægsgartner søges til Billund


Vi søger en grå anlægsgartner som har lyst til at arbejde med anlægsopgaver i den luksuriøse ende. Er det dig? Så send dit CV til sho@jobteam.dk

Oprettet: 08. Jul.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang.

Malou

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Vi har samarbejdet med JobTeam Byg i flere år, og har altid været glade for samarbejdet. Dette fortsætter vi med så længe vi har brug for hjælp til at finde nye medarbejdere. Brian Bundgaard Malernes Aktieselskab Kolding

Brian Bundgaard

Afdelingsleder

Ved HedeDanmark i Esbjerg har vi i flere år samarbejdet med JobTeam Byg, og det har fungeret rigtigt godt. Vi har haft Sara Louise Holk som fast kontaktperson, og hun har altid være behjælpelig med at finde de rigtige medarbejdere. Thomas Frederiksen HedeDanmark A/S Esbjerg

Thomas Frederiksen

Driftsleder

Fra jeg startede gennem JobTeam Byg, har jeg haft det meget bedre end jeg længe har haft det på arbejdsmarkedet, da jeg har haft Sara Holk ved min højre side, hvis jeg havde spørgsmål og tvivl. Da jeg i dag er blevet fastansat hos det firma som jeg var vikar hos, kan jeg godt mærke på det hele at jeg ligesom mangler en som er som Sara ved min side.

Frederik Gertsen

Jeg har generelt haft en god oplevelse med JobTeam Byg. Jeg kom ud i arbejde hurtigt, som endte i en fastansættelse. Har der været nogle problemer er de hurtigt blevet løst, og de har altid været hurtige til at svare på mine forespørgsler.

Svea

Jeg kom ud gennem JobTeam Byg i et Try & Hire forløb, der endte ud i at jeg blev fastansat hos Det firma jeg var ude hos. Min tid hos JobTeam Byg har kørt nemt og ukompliceret, og jeg er rigtig glad for mit job.

Bertram

Vi vil gerne give en kort anbefaling af JobTeam. Deres assistance i vores seneste rekrutteringsproces var enestående. Takket være deres ekspertise og professionalisme præsenterede de os for en kandidat, der ikke blot havde de rette færdigheder, men også passede perfekt ind i vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale JobTeam til enhver virksomhed, der leder efter kvalificerede kandidater.”

Glenn

Direkte

Jeg har fået den bedste behandling hos JobTeamMetal, flere ting jeg ikke kunne finde ud af så var hjælpen der med det samme. Jeg er i arbejde og de hjælper med det rigtige job til mig.

Lars Busk

Jeg ha fået et super godt job/vikariat og kan varmt anbefale JobTeameMetal og tak til Daniel i Esbjerg Afd. for at anbefale vikariatet.

Jan

Du har da gjort det godt indtil videre fuldt ud tilfreds, det er da hos JobTeam og dig jeg har fået mest hjælp, tak for det.

Helle

Kandidat Tino udtaler " Jeg har fået fornøjelsen at opstarte mit nye job igennem JobTeam Holstebro. Der er god håndtering fra Michael side lige siden første opringning. Jeg blev udspurgt om mine ønsker og min erfaring, hvortil han overraskende hurtigt fik planlagt en jobsamtale, hvor jeg fik tilbudt jobbet allerede ved 1. samtale. Når jeg ringer, kommer jeg direkte igennem til samme konsulent - Det syntes jeg er rart. Jeg kan anbefale JobTeam til andre som er arbejdssøgende!"

Tino

Jeg blev imponeret over denne hurtige rekrutteringsoplevelse gennem JobTeam. Processen var effektiv, professionel og gennemsigtig. JobTeam leverede højkvalitets kandidater på rekordtid uden at gå på kompromis med grundigheden. En imponerende og problemfri rekrutteringsoplevelse, der anbefales til virksomheder på udkig efter hurtige, men kvalitetsbevidste ansættelser.

Vibeke

Afdelingschef

Kristoffer og JobTeam hjalp mig med at finde et job hos et firma, jeg er glad for inden for meget kort tid. Det eneste jeg skulle gøre var at sende mit CV til Kristoffer og møde op til samtalen han havde planlagt for mig. Der gik en uges tid, så var jeg arbejde. Kan varmt anbefale Kristoffer og hans team.

Asbjørn

Vikar

Min oplevelse med rekrutteringsprocessen var meget professionelt, der blev fuldt op på tingene og jeg følte jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg så en stilling, der matchede mine kvalifikationer. Jeg sendte en mail til Kristoffer og der gik ikke mange minutter før han kontaktede mig. Indenfor et par timer var Kristoffer klar med en jobsamtale til mig. Jeg anbefaler at du søger ved JobTeam – Ved Kristoffer, hvis du er faglært i Jern og metalindustrien.

Theo

Et par måneder tog det men så fandt de os det perfekte job for mig... super god behandling og alle aftaler bliver overholdt.

Alex

Var en rigtig god oplevelse, de var hurtige til at finde noget der var inde for mine interesser.

Daniel

JobTeam har hjulpet mig med at finde det rigtige arbejde og har hånderet hele processen indtil arbejdskontrakt. Meget tilfreds.

Vanvittig god service. Tog ca. 3 timer fra kontakt til jobsamtale var aftalt. Kæmpe thumbs up herfra.

Vikar