Hør det fra kunderne!


Vesla Gulve A/S, Jens Bendiks Nielsen, Lagerforvalter

Vi har gennem flere år brugt JobTeam, til samarbejde omkring rekruttering af enten vikarer eller fastansatte.

JobTeam har været gode til, at have forståelse for vores behov, hvorved de har kunnet finde gode og egnede kandidater til rette jobs.

Samtidig oplever jeg, at JobTeam har været gode til at klæde kandidaterne på til det første møde hos os.

Nordic Industri- & Skadeservice ApS, Allan Holbek Hansen, Driftschef

"Nordic Industri- & Skadeservice ApS beskæftiger sig med bl.a. brandskader, vandskader, industrirengøring samt oprydning efter væltede lastbiler eller miljøuheld. Til sådanne meget akutte opgaver har vi brug for at folk, der kan træde til med meget kort varsel. Derfor bruger vi JobTeam til at finde vikarerne. JobTeam kender vores behov og vores arbejdsopgaver, derfor er det hurtigt, nemt og effektivt at lade JobTeam ordne rekrutteringen for os.

 

Vi har et godt samarbejde med JobTeam og da vores opgaver sjældent er planlagte, er det en absolut fordel for os at JobTeam har døgnvagt på telefonen. Den er bemandet med de samme konsulenter som vi taler med til daglig, hvilket sikrer at selv når vi har travlt har vi en tryghed og sikkerhed for kvaliteten, fordi konsulenterne kender os."

 

"Nordic Industri- & Skadeservice ApS er blev grundlagt i 2004 af Michael Holbek. Idag er det ham og hans bror Allan Holbek Hansen, der driver virksomheden.

Rambøll Oil & Gas, Karsten G. Rasmussen, Director Documentation:

"Hos Rambøll Oil & Gas leverer vi rådgivning og dokumentation indenfor olie og gas industrien. Vi har derfor brug for teknikere til at udarbejde dokumentation til vores kunder. Med den nuværende situation på arbejdsmarkedet, hvor der er mangel på teknisk uddannede, får vi ikke mange henvendelser, når vi søger. 

 

Vi har i et samarbejde med JobTeam fået fastlagt en medarbejderprofil, som vi løbende er på jagt efter. Da vi har mange internationale kunder, som stiller store krav til kvalitet og engagement, tager profilen udgangspunkt i vores ønsker om uddannelse, sprogkendskab og personlige egenskaber hos kandidaten.

 

Når JobTeam har den rette kandidat i CV-banken, får vi tilsendt en profil på e-mail, som vi så kan vurdere, om vi er interesserede i at få en samtale med. Fordelen er, at vi med det samme får tilsendt kandidater, når de står overfor et jobskifte - og samtidig kun får tilsendt de kandidater, som passer overens med den udarbejdede profil. Det gør det nemt at vælge de rette kandidater ud til samtale, så vi ikke bruger tid på personer, som ikke vil matche rent kvalifikations- eller personsmæssigt."  

Troldtekt, Kim Snebang, Fabrikschef

"Jeg har brugt JobTeam i Herning-afdelingen i mange år og de har været helt fantastisk. Jens og de andre ansatte gør deres yderste for at hjælpe og de har fingeren på pulsen hele tiden, og er utroligt effektive.

 

Jens har været en kæmpe hjælp for mig, og jeg kan kun give jobteam min allervarmeste anbefaling."

Midtjydsk betonvare- og elementfabrik, Kenneth Fischer, Produktionsleder

"Vi har stor glæde af at bruge Jobteam og det har sparet os for en masse tid og arbejdstimer.

JobTeam er ekstremt gode til at sortere de uegnede profiler fra, ud fra de ønsker vi har.

 

Det er en stor fordel for os, at vi kun skal vælge imellem kvalificerede personer og nogen der også har en vilje til at udføre et job.

Vi har brugt JobTeam i 3 mdr. og har de har allerede skaffet os 3 vikarer hvoraf 1 er blevet fastansat og de 2 andre bliver fastansat når deres prøveperiode udløber.

 

Vi kan varmt anbefale andre virksomheder at bruge JobTeam MidtVest."

ALUNITED Denmark A/S, Liubov Semenchuk, HR Manager

"We have worked with Job Team since year 2021 and found them as a very reliable partner with good connection to local labour market. I specifically would like to mention the expertise of Job Team in finding production employees with the good technical skills.

 

They are all the time flexible and ready to discuss specific requirements, even then the market is so complicated as now.

 

I definitely would be happy to recommend them."