Alias:

Andreas

Bopæl:

Vejle

Uddannelse:

2000 -
Kokkeskolen - Uddannet kok
Bogføringskursus
9 års grundskole

2000 -
Kokkeskolen - Uddannet kok


Bogføringskursus


9 års grundskole

Erfaringer:

2023-2024

Køkkenchef, Freelance, Sæsonhotel (Sverige)

  • Ansvar for det kulinariske og personaleledelse af 8 personer, inklusive indkøb, menuer og egenkontrol.
2024

Freelance Kok (Køkkenchef/Sous-Chef/Kok)

  • Konsulentarbejde, arbejdet i forskellige restauranter og kantiner, samt private catering og egen food truck.
2022

Driftschef, egen Restaurant

  • Drift af restaurant med cirka 100 daglige kunder og 100-200 portioner mad ud af huset og take away, herunder personaleledelse af 8 ansatte.
2022

Kok

  • Tilberedning af mad til 2-300 gæster, samt fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage.
2020

Executive Chef, 5-stjernet Hotel (Norge)

  • Køkkenchef for 4 restauranter med ansvar for op til 20 kokke og opvaskere, samt budget og økonomi.
2019

Driftschef, Restaurant i Norge

  • Ansvarlig for restaurant, personale, indkøb, budget og drift.
2017-2018

Souschef/Kok, forskellige svenske/norske restauranter og hoteller

  • Diverse køkkenopgaver, herunder personaleansvar og økonomistyring.
2015-2016

Souschef, diverse svenske restauranter

  • Ansvar for forskellige køkkenopgaver, herunder indkøb, tilberedning og personaleledelse.
2012-2014

Kok og souschef, forskellige svenske hoteller og restauranter

  • Arbejdsopgaver inden for forskellige områder af køkkenet, såsom tilberedning, indkøb, menuer og egenkontrol.
2011/2012

Studier på hhx-niveau

2000-2010

Kok/Souschef/Køkkenchef, flere svenske og norske restauranter og hoteller.

  • Varetager opgaver såsom lærling, kok, souschef og køkkenchef i forskellige køkkener og arbejder med á la carte, banketter og konferencefaciliteter.

Jobsituation:

I arbejde, men søger

Ansættelsesform:

Try & Hire + Fastansættelse

Personlige kvalifikationer:

Over 20 års erfaring i madbranchen og har arbejdet som køkkenchef, souschef og kok i Danmark, Sverige og Norge. Han har desuden drevet egne restauranter og foodtrucks. Hans personlige kvalifikationer inkluderer at være ambitiøs, flittig, arbejdsom og punktlig. Han er afslappet, metodisk og diplomatisk som person og trives både i teamarbejde og alene. Han betragter sig selv som en medgørlig person, der let kan arbejde sammen med kollegaer. Han er vant til at have store ansvarsområder og være i en ledende stilling og fungerer godt under pres, hvor han anser problemer for at blive løst. Han er flydende i svensk, engelsk og norsk og har gode kundskaber i det danske sprog.

Sprog:

  • Svensk – modersmål, flydende i tale og skrift.
  • Engelsk – flydende i tale og skrift.
  • Norsk – god i tale og skrift
  • Dansk – god i tale og skrift

IT Kendskab:

  • Bogføringskursus
  • Erfaring med Microsoft Office

Kørekort:

    B

Anders Düring

Indehaver

Forespørgsel på kandidaten "Andreas"


Kandidat #6124

Hvordan foretrækker du at vi kontakter dig?

Efter indsendelse kontakter vi dig hurtigst muligt.
Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for få timer indenfor arbejdstiden.