2000 -
Kokkeskolen - Uddannet kok
Bogføringskursus
9 års grundskole
Køkkenchef, Freelance, Sæsonhotel (Sverige)
Freelance Kok (Køkkenchef/Sous-Chef/Kok)
Driftschef, egen Restaurant
Kok
Executive Chef, 5-stjernet Hotel (Norge)
Driftschef, Restaurant i Norge
Souschef/Kok, forskellige svenske/norske restauranter og hoteller
Souschef, diverse svenske restauranter
Kok og souschef, forskellige svenske hoteller og restauranter
Studier på hhx-niveau
Kok/Souschef/Køkkenchef, flere svenske og norske restauranter og hoteller.
I arbejde, men søger
Over 20 års erfaring i madbranchen og har arbejdet som køkkenchef, souschef og kok i Danmark, Sverige og Norge. Han har desuden drevet egne restauranter og foodtrucks. Hans personlige kvalifikationer inkluderer at være ambitiøs, flittig, arbejdsom og punktlig. Han er afslappet, metodisk og diplomatisk som person og trives både i teamarbejde og alene. Han betragter sig selv som en medgørlig person, der let kan arbejde sammen med kollegaer. Han er vant til at have store ansvarsområder og være i en ledende stilling og fungerer godt under pres, hvor han anser problemer for at blive løst. Han er flydende i svensk, engelsk og norsk og har gode kundskaber i det danske sprog.
Forespørgsel på kandidaten "Andreas"
Kandidat #6124
Efter indsendelse kontakter vi dig hurtigst muligt.
Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for få timer indenfor arbejdstiden.