MLA-U20-GrinUØ1

Sommerferievikar til skifteholdsarbejde med truckcertifikat søges til uge 26-32

Sommerferievikar til skifteholdsarbejde med truckcertifikat søges til uge 26-32

Vi søger en sommerferievikar til en stor og spændenede virksomhed nær Grindsted. Vikariatet varer fra uge 26-32 og her vil du arbejde på skiftehold hvor du arbejder dagshold (7-15) den ene uge og aftenhold (15-23) den anden uge. Du vil komme til at gå rundt på lageret og lave lageropgaver som varemodtagelse og forsendelse, pluk og pak, bruge håndscanner og sætte etiketter på pakker samt lidt truckkørsel. Stillingen kræver at du har et gyldigt truckcertifikat, samt kan arbejde alle ugerne uden ferie og at du er lærenem, mødestabil og imødekommende. 

Lyder dette som noget for dig, så send dit CV til Grindsted-U@jobteam.dk

Arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse og forsendelse
 • Truckkørsel
 • Sætte etiketter på pakker
 • Pluk og pak
 • Bruge håndscanner
 • Og meget mere lagerarbejde!

Det forventes at du:

 • Har et gyldigt truckcertifikat
 • Erfaring med lagerarbejde er en fordel
 • Arbejdsom og effektiv
 • Lærenem
 • Glad og smilende
 • Dansktalende

Arbejdstider og løn:

Arbejdstiderne er på skiftehold, så den ene uge er det fra 07-15 og den anden fra 15-23. Grundlønnen er 165 kr/t. 

Ansøg: 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV i en mail til Grindsted-U@jobteam.dk og skriv "Sommerferie lager Grindsted" i emnefeltet. 

Vi kalder løbende ind til samtale.


Opslag information

Stillingsnummer

MLA-U20-GrinUØ1

Fagområde

Industri og Lager

Jobtype

Vikariat

Område

Grindsted

Afdeling

Grindsted Industri og Lager

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Annoncer fra samme afdeling


Produktionsmedarbejder på nathold til et vikariat indtil jul søges nær Grindsted


Er du arbejdsom, effektiv og lærenem og har du måske erfaring med maskinbetjening? Er du en mødestabil og arbejdsom medarbejder? Så er det lige dig vi søger som...

Oprettset: 13. Jun.

Produktionsmedarbejder med truckcertifikat søges til virksomhed nær Brande til et 2 måneders vikariat


Kan du lide at køre truck og vil du gerne være en del af et godt arbejdsmiljø? Så er det dig vi leder efter! Vi søger en arbejdsom produktionsmedarbejder med tr...

Oprettset: 13. Jun.

Sommerferievikar til skifteholdsarbejde med truckcertifikat søges


Har du et truckcertifikat og har ikke planlagt sommerferie? Vil du arbejde med lagerarbejde og er du arbejdsom og mødestabil? Så er det lige dig vi søger!...

Oprettset: 12. Jun.

Bliv vikar ved JobTeam i Esbjerg og omegn!


Vi søger arbejdsomme og effektive vikarer i Esbjerg og omegn! ...

Oprettset: 07. Jun.

Lagermedarbejder søges til virksomhed nær Ølgod


Vi søger en engageret og pålidelig lagermedarbejder til vores lagerteam. ...

Oprettset: 07. Jun.

Maskinsnedker søges til nathold nær Ølgod


Er du uddannet maskinsnedker og har flair for arbejdet med træ? Er du glad og smilende og søger nye udfordringer? Så er det lige dig vi søger!...

Oprettset: 06. Jun.

Ufaglært CNC-operatør søges nær Grindsted til nathold


Vi søger en ufaglært CNC-operatør til maskinbetjening hos en spændende virksomhed nær Grindsted. Så har du erfaring med CNC maskiner, samt er mødestabil, imøde...

Oprettset: 06. Jun.

Maskinsnedker søges til Ølgod!


Vi søger en maskinsnedker på aftenhold til maskinbetjening nær Ølgod. Her vil du arbejde i træindustrien. Er det dig?...

Oprettset: 06. Jun.

Procesoperatør søges til virksomhed nær Grindsted


Som procesoperatør vil du være ansvarlig for at overvåge og optimere produktionsprocesser, sikre kvalitet og effektivitet, samt fejlfinding og vedligeholdelse a...

Oprettset: 05. Jun.

Vi søger en vikar til et længerevarende forløb nær Ølgod


Er du fleksibel og mødestabil? Er du god til at arbejde i teams såvel selvstændigt? Så er det lige dig vi leder efter! Vi søger en vikar til et længerevarende f...

Oprettset: 05. Jun.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Produktionsmedarbejder på nathold til et vikariat indtil jul søges nær Grindsted


Er du arbejdsom, effektiv og lærenem og har du måske erfaring med maskinbetjening? Er du en mødestabil og arbejdsom medarbejder? Så er det lige dig vi søger som produktionsmedarbejder på vores kundes nathold!

Oprettet: 13. Jun.

Produktionsmedarbejder med truckcertifikat søges til virksomhed nær Brande til et 2 måneders vikariat


Kan du lide at køre truck og vil du gerne være en del af et godt arbejdsmiljø? Så er det dig vi leder efter! Vi søger en arbejdsom produktionsmedarbejder med truckcertifikat til et 2 måneders vikariat.

Oprettet: 13. Jun.

Sommerferievikar til skifteholdsarbejde med truckcertifikat søges


Har du et truckcertifikat og har ikke planlagt sommerferie? Vil du arbejde med lagerarbejde og er du arbejdsom og mødestabil? Så er det lige dig vi søger!

Oprettet: 12. Jun.

Bliv vikar ved JobTeam i Esbjerg og omegn!


Vi søger arbejdsomme og effektive vikarer i Esbjerg og omegn!

Oprettet: 07. Jun.

Lagermedarbejder søges til virksomhed nær Ølgod


Vi søger en engageret og pålidelig lagermedarbejder til vores lagerteam.

Oprettet: 07. Jun.

Maskinsnedker søges til nathold nær Ølgod


Er du uddannet maskinsnedker og har flair for arbejdet med træ? Er du glad og smilende og søger nye udfordringer? Så er det lige dig vi søger!

Oprettet: 06. Jun.

Ufaglært CNC-operatør søges nær Grindsted til nathold


Vi søger en ufaglært CNC-operatør til maskinbetjening hos en spændende virksomhed nær Grindsted. Så har du erfaring med CNC maskiner, samt er mødestabil, imødekommende og arbejdsom, så er det lige dig vi søger!

Oprettet: 06. Jun.

Maskinsnedker søges til Ølgod!


Vi søger en maskinsnedker på aftenhold til maskinbetjening nær Ølgod. Her vil du arbejde i træindustrien. Er det dig?

Oprettet: 06. Jun.

Procesoperatør søges til virksomhed nær Grindsted


Som procesoperatør vil du være ansvarlig for at overvåge og optimere produktionsprocesser, sikre kvalitet og effektivitet, samt fejlfinding og vedligeholdelse af udstyr. Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere: overvågning, kvalitetskontrol, vedligeholdelse og dokumentation.

Oprettet: 05. Jun.

Vi søger en vikar til et længerevarende forløb nær Ølgod


Er du fleksibel og mødestabil? Er du god til at arbejde i teams såvel selvstændigt? Så er det lige dig vi leder efter! Vi søger en vikar til et længerevarende forløb nær Ølgod.

Oprettet: 05. Jun.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang.

Malou

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Vi har samarbejdet med JobTeam Byg i flere år, og har altid været glade for samarbejdet. Dette fortsætter vi med så længe vi har brug for hjælp til at finde nye medarbejdere. Brian Bundgaard Malernes Aktieselskab Kolding

Brian Bundgaard

Afdelingsleder

Ved HedeDanmark i Esbjerg har vi i flere år samarbejdet med JobTeam Byg, og det har fungeret rigtigt godt. Vi har haft Sara Louise Holk som fast kontaktperson, og hun har altid være behjælpelig med at finde de rigtige medarbejdere. Thomas Frederiksen HedeDanmark A/S Esbjerg

Thomas Frederiksen

Driftsleder

Fra jeg startede gennem JobTeam Byg, har jeg haft det meget bedre end jeg længe har haft det på arbejdsmarkedet, da jeg har haft Sara Holk ved min højre side, hvis jeg havde spørgsmål og tvivl. Da jeg i dag er blevet fastansat hos det firma som jeg var vikar hos, kan jeg godt mærke på det hele at jeg ligesom mangler en som er som Sara ved min side.

Frederik Gertsen

Jeg har generelt haft en god oplevelse med JobTeam Byg. Jeg kom ud i arbejde hurtigt, som endte i en fastansættelse. Har der været nogle problemer er de hurtigt blevet løst, og de har altid været hurtige til at svare på mine forespørgsler.

Svea

Jeg kom ud gennem JobTeam Byg i et Try & Hire forløb, der endte ud i at jeg blev fastansat hos Det firma jeg var ude hos. Min tid hos JobTeam Byg har kørt nemt og ukompliceret, og jeg er rigtig glad for mit job.

Bertram

Vi vil gerne give en kort anbefaling af JobTeam. Deres assistance i vores seneste rekrutteringsproces var enestående. Takket være deres ekspertise og professionalisme præsenterede de os for en kandidat, der ikke blot havde de rette færdigheder, men også passede perfekt ind i vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale JobTeam til enhver virksomhed, der leder efter kvalificerede kandidater.”

Glenn

Direkte

Jeg har fået den bedste behandling hos JobTeamMetal, flere ting jeg ikke kunne finde ud af så var hjælpen der med det samme. Jeg er i arbejde og de hjælper med det rigtige job til mig.

Lars Busk

Jeg ha fået et super godt job/vikariat og kan varmt anbefale JobTeameMetal og tak til Daniel i Esbjerg Afd. for at anbefale vikariatet.

Jan

Du har da gjort det godt indtil videre fuldt ud tilfreds, det er da hos JobTeam og dig jeg har fået mest hjælp, tak for det.

Helle

Kandidat Tino udtaler " Jeg har fået fornøjelsen at opstarte mit nye job igennem JobTeam Holstebro. Der er god håndtering fra Michael side lige siden første opringning. Jeg blev udspurgt om mine ønsker og min erfaring, hvortil han overraskende hurtigt fik planlagt en jobsamtale, hvor jeg fik tilbudt jobbet allerede ved 1. samtale. Når jeg ringer, kommer jeg direkte igennem til samme konsulent - Det syntes jeg er rart. Jeg kan anbefale JobTeam til andre som er arbejdssøgende!"

Tino

Jeg blev imponeret over denne hurtige rekrutteringsoplevelse gennem JobTeam. Processen var effektiv, professionel og gennemsigtig. JobTeam leverede højkvalitets kandidater på rekordtid uden at gå på kompromis med grundigheden. En imponerende og problemfri rekrutteringsoplevelse, der anbefales til virksomheder på udkig efter hurtige, men kvalitetsbevidste ansættelser.

Vibeke

Afdelingschef

Kristoffer og JobTeam hjalp mig med at finde et job hos et firma, jeg er glad for inden for meget kort tid. Det eneste jeg skulle gøre var at sende mit CV til Kristoffer og møde op til samtalen han havde planlagt for mig. Der gik en uges tid, så var jeg arbejde. Kan varmt anbefale Kristoffer og hans team.

Asbjørn

Vikar

Min oplevelse med rekrutteringsprocessen var meget professionelt, der blev fuldt op på tingene og jeg følte jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg så en stilling, der matchede mine kvalifikationer. Jeg sendte en mail til Kristoffer og der gik ikke mange minutter før han kontaktede mig. Indenfor et par timer var Kristoffer klar med en jobsamtale til mig. Jeg anbefaler at du søger ved JobTeam – Ved Kristoffer, hvis du er faglært i Jern og metalindustrien.

Theo

Et par måneder tog det men så fandt de os det perfekte job for mig... super god behandling og alle aftaler bliver overholdt.

Alex

Var en rigtig god oplevelse, de var hurtige til at finde noget der var inde for mine interesser.

Daniel

JobTeam har hjulpet mig med at finde det rigtige arbejde og har hånderet hele processen indtil arbejdskontrakt. Meget tilfreds.

Vanvittig god service. Tog ca. 3 timer fra kontakt til jobsamtale var aftalt. Kæmpe thumbs up herfra.

Vikar