Økonomien bag en Franchise med JobTeam

Intet entry-fee

JobTeam franchise operere ikke med et Entry-fee, det er gratis at "købe" sig ind i vores franchise. Det er gratis fordi, det i vores optik er vigtigere, at du har det rigtige mindset og personliged, end at du har penge med "hjemmefra". 

Det er derfor væsentligt, at du har et stort drive og er god til at finde nye kunder. At du kan overbevise, skabe tryghed og indgå aftaler kort sagt opbygge stærke relationer til virksomheder og kandidater.  

Franchise royalty

Royalty og gebyrer  er med til at sikre et succesfuldt koncept for alle involverede.

JobTeam beregner royalty på dækningsbidraget, da det er en fair og transparent afregningsmetode som sikre, at franchisepartnerne kun betaler royalty, når de tjener penge.
Med andre ord vi tjener først penge, når du tjener penge.

Herudover afregnes forskellige gebyrer på ydelser, som dækker JobTeams udgifter til at levere disse ydelser.

Opstartshjælp

Vi tror på vores koncept, så meget at vi tilbyder vores franchisepartnere opstartshjælp i de første 3 måneder af deres franchise, 

Opstartshjælpen består af et lån, som partneren kan modtage hver måned i de første tre måneder.

Lånebeløbet er baseret på franchisetagerens individuelle behov og tilbagebetales når franchisepartneren begynder at tjene penge eller forlader konceptet.

Godt gået Glenn

Her en kort beskrivelse af en opstart på Metal i Herning. 

"To uger efter opstarten lukkede Glenn den første ordre med et perfekt match mellem kunde og kandidat.

Denne succes blev starten på en god og sund forretning. Efter de første 3 måneder havde Glenn en omsætning tæt på kr. 500.000 og efter 6 måneder tæt på kr. 2.000.000".

Hvad tjene jeg?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er faktisk muligt at tjene over en million om året, hvis bare man arbejder fokuseret og følger vores koncept.