Hvad konceptet betyder for dig

Fagområde

Vores franchise er alle opdelt i fagområder. Vi arbejder i dybden, ikke i bredden. Et bevidst valg for at gøre det nemmere for vores partnere. De er alle uddannede på det fagområde, de arbejder med, og bliver hurtigt specialister, som distancerer konkurrenterne.

Vi arbejder primært med fagområderne Byggeri, Metal, Industri & Lager og Kontor. Men er åbne for forslag, hvis du har en god ide til et andet fagområde.

Geografi

Vores salgsdistrikter er opdelt efter geografi, men størrelsen på distrikterne afgøres ud fra, at der altid skal være et kundepotentiale, der er stort nok til at drive en god forretning. Herudover bor alle vores partnere i (eller meget tæt på) det salgsdistrikt, de arbejder med.

Kendskabet til det lokale erhverv inden for dit fagområde er essentielt, for det giver dig betydelige kompetitive fordele, når du skal finde nye kunder. 

Indtjeningsmål

Hvor meget ønsker du at tjene og hvad forventer vi, baseret på vores erfaring, at dit salgsdistrikt kan indtjene? Begge faktorer har indflydelse på dit indtjeningsmål. Indtjeningen er i første omgang direkte afhængig af den indsats du yder.

Med knofedt og solidt arbejde kan du forvente mellem kr. 50 -100.000/mdr. Men din indtjening er helt op til dig, din indsats og dine ambitioner.

Commitment

Selv om konceptet kan virke rimeligt ligetil, er det ikke uden udfordringer. Du skal nemlig have et stort drive og det nødvendige "commitment" så du ikke giver op, når der kommer modgang. At starte en forretning kræver dedikeret arbejde med masser af salg, mødebooking og salgsmøder.

Du skal være indstillet på afslag og skuffelser før det begynder at lykkes. Men så er jobbet til gengæld både tilfredsstillende og indbringende.

Forretningsplan

En forretningsplan er afgørende for en nystartet virksomhed og alle vores franchisepartnere får en individuel forretningsplan. Den giver dig en struktureret tilgang til at forstå din virksomhed og indsigt i din virksomheds potentiale, mål og strategier.

Forretningsplanen hjælper dig med at fastlægge retningen og undgå at miste overblikket undervejs. Den er ikke hugget i sten og ændrer sig i takt med, at din virksomhed vokser og udvikler sig. 

Kontoret

Et kontor eller en kontorplads i et kontorfællesskab er et krav, når du starte dit JobTeam Franchise - vores erfaring viser at et hjemmekontor ikke fungerer. Der skal være WIFI, et seperat mødelokale og plads til en ekstra medarbejder, da det hurtigt bliver nødvendigt.

Beliggenheden behøver ikke være i bymidten, men der skal være gode parkeringsforhold og mulighed for at komme frem med offentlig trafik. 

RING OP

Kontakt
JobTeam

Jeg syntes JobTeam Franchise lyder spændende og vil gerne kontaktes

Vi har modtaget dine kontaktinfomationer

FAQ
Ring 24 29 27 97