Franchise fagområder

Industri & Lager

B2B sælger til Industri & Lager

Har du et stærkt netværk og evt. relevant faglige baggrund fra industri og eller lagerområdet? Så er muligheden som franchisepartner på Industri & lager måske noget for dig?


Metal

Den ideelle Metal-partner

Har du en relevant metalfaglig baggrund, erfaring fra arbejdspladsen, et godt netværk, et godt drive og "gå på mod”. Så er muligheden som franchisepartner Inden for Metal virkelig noget for dig.


Kontor

Kontorerfaring og B2B salg

Og har du et stærkt netværk kombineret med en relevant faglige baggrund fra Kontor området - så er franchisepartner hos JobTeam inden for Kontor absolut en mulighed for dig!


Byggeri

Et godt byggefagligt netværk

Har du en relevant byggefaglige baggrund og evt erfaring fra B2B salg - så er muligheden som franchisepartner på Byggeri virkelig noget for dig!


Sundhed

Et spændende fagområde

Har du ledererfaring fra plejehjem eller døgninstitutioner, er du resultatorienteret med gode kommunikations- og forhandlingsevner? Så er vores franchisekoncept på Sundhedsområdet noget for dig!


Andre fagområder

Vi har andre Fagområder på vej.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores franchisekoncept med nye fagområder. Har du en ide til et fagområde baseret på din erfaring, så kontakt os endelig.  


RING OP

Kontakt
JobTeam

Jeg syntes JobTeam Franchise lyder spændende og vil gerne kontaktes

Vi har modtaget dine kontaktinfomationer

FAQ
Ring 24 29 27 97