Bliv Selvstændig!

JobTeam er et landsdækkende rekrutteringsbureau, som finder den rigtig kandidat for kundens virksomhed og omvendt finder vi det rigtige job, til den jobsøgende som er på vej videre i sin karriere.

Konceptet er bygget op af parter

Franchisegiveren

- Uddanner franchisetageren
- Klarer administration, løn og fakturering
- Leverer alle nødvendige systemer til driften
- Står for central markedsføring
- Uddanner franchisetageren
- Supporterer og hjælper tageren i alle henseender

Franchisetageren

- Starter sit eget vikarbureau inden for et fagområde
- Skaber gode og holdbare relationer 
- Booker salgsmøder hos lokale virksomheder
- Rekruttering af kandidater
- Står for central markedsføring
- Matcher kandidaters kompetencer med virksomheders behov

Hvad laver en franchisetager?

Bliv klogere på hvordan en typisk hverdag ser ud for vores franchisetagere

FÅ ET INDBLIK I HVERDAGEN

Ingen formel for den perfekte franchisetager

Franchisetageren kan sælge, skabe relationer og lukke ordrer. Som franchisetager er du med fra den første kontakt skabes, til kandidaten starter i arbejde. Det er derfor vigtigt, at en ny franchisetager har evnen til at snakke med mennesker og ikke er bange for opsøgende salg.
Lyder det som noget for dig, eller vil du gerne høre mere? Vores rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen sidder klar til at modtage dit opkald på 88443139 - Samtidig skal du være velkommen til at sende dit CV allerede nu på: ft1@jobteam.dk

En ny franchisetager skal være klar til at lægge timerne i og være indforstået med, at man de første måneder skal bruge tid og ressourcer på at opbygge sin forretning. Afhængigt af størrelsen og kvaliteten af franchisetagerens eksisterende netværk skal en ny franchisetager være forberedt på en periode uden væsentligt indkomst.

Lær vores franchisetagere at kende

Mød Emil Kviesgaard, Daniel Bunkenborg og Lars Sørensen, som alle er franchisetagere hos JobTeam. I videoen kan du høre dem fortælle om, hvordan det er at være franchisetager hos JobTeam, og hvorfor de synes det er en god idé!

MØD 3 FRANCHISE TAGERE HER